FETHİYE OTELLERİ MUĞLA

MUĞLA FETHİYE OTEL FIRSATLARI
fethiye otelleri fethiye uygun otel firsatlari
fethiye otelleri fethiye uygun otel firsatlari

Türkiye'deki önemli tatil şehirlerimizden olan Muğla'ya bağlı olan FETHİYE Ege ve Akdeniz'in cazibelerini içinde barındırıyor. Muğla'nın FETHİYE İlçesi ve çevresi tarihi değerlere sahip oluşunun yanında muhteşem doğal güzellikleri ile  gezilip görülecek fazlaca yeri barındırmaktadır.Ege ve Akdeniz'in buluştuğu konumu kıyılarında yer alan muhteşem koyları,kumsalları,tarihi, çam ağaçlarıyla kaplı doğal güzellikleriyle FETHİYE öne çıkmaktadır.
FETHİYE Ölüdeniz, Belcekız plajı, Kelebekler Vadisi gibi gezilecek yerleri ile, yapılacak bir çok aktiviteler ile farklı tatil beklentilerine cevap verebiliyor. FETHİYE Bölgesi Otelleri çokca tercih edilen farklı konseptleri içerisinde barındıran otellerdir.FETHİYE Otelleri hem konaklama hizmetleri hem de yamaç paraşütü tüplü dalış, binicilik safari turları tekne turları,su sporları gibi pek çok imkanı sunmaları veya aracılık etmeleri ile öne plana çıkıyor.
FETHİYE Muğla şehir merkezine (120-130 Km) mesafede yer alır.
Dalaman Havalimanı (55-60 Km) mesafe uzaklıktadır.
Fethiye'de Şehirlerarası Otobüs Terminali bulunmaktadır.Ulaşım Kolaylıkla Sağlanabilmektedir.
Ayrıca FETHİYE  Ege ve Akdeniz kesişim noktasında gezilebilecek birçok popüler noktaya günübirlik mesafe uzaklığındadır.
FETHİYE çevresinde gezilecek çokca tarihi ve doğal cazibe noktası bulunmaktadır. Bunlardan bazıları;Ölüdeniz,Kelebekler Vadisi,Çalış Plajı,Kayaköy Rum Evleri,Saklıkent Kanyonu,Gemile Adası: (St.Nicolas  adası), Tlos Antik Kenti,Letoon Tapınağı,Yakapark, Amnitas Kral Mezarı

En uygun Muğla FETHİYE otel ve tatil fırsatlarına bu sayfadan güncel olarak ulaşabilirsiniz. Muğla FETHİYE İçin EN Uygun Tatil Otellerini Bularak Uygun Fiyatlarla Online Rezervasyon Yaptırabilirsiniz.Aşağıda yer alan Muğla FETHİYE otellerinin fiyatlarına,konumlarına ve tercih edilirliklerine göre sıralayarak inceleyebilirsiniz. İsterseniz otel üzerine tıklayarak yorumlarına ulaşabilir,fiyat karşılaştırmaları yapabilirsiniz.

FETHİYE Otelleri ve FETHİYE Otel Fiyatları 


Daha yeni Daha eski